Bahama Mama

I denne sommer har Charlotte og jeg slet ikke holdt ferie – altså ikke sådan rigtigt. Vi har snuppet nogle halve dage ind i mellem, men det er ikke helt det samme som at holde rigtig ferie. Vi har begge haft meget travlt i både forår og sommer med vores mange projekter, og så havde vi besøg fra Danmark i tre uger i juli (Charlottes mor).

I morgen fredag flyver til Bahamas (Nassau), hvor vi i tre dage vil give den maksimalt gas med absolut ingenting. Vi har indlogeret os på Sheraton Beach Resort på en kridhvid palmestrand, og der vil vi simpelthen bruge tiden på at spise, drikke, elske og nyde hinanden og livet. Det skal dælme blive godt!

Her er et billede af stranden lige udenfor hotellet:

 

Når det er sagt: Det er ikke anbefalelsesværdigt for nogen at skippe ferien – det ved jeg godt. Men nu er det jo sådan, at vi bor i et paradis til hverdag, hvor europæere rejser hen på ferie, og vi har den luksus at kunne planlægge vores dage stort set frit.

Nå – det var bare lige det, jeg ville dele med dig.

Hvis du selv er rejselysten, kan jeg da give dig et hint: En af mine samarbejdspartnere driver en hjemmeside med billige flybilletter – www.rejsepriser.dk – og den er altså ret fed!

Rigtige kvinder og mænd deler da! Gør du?

3 kommentarer til “Bahama Mama”

  1. hej Thomas

    Jeg håber at i nyder jeres velfortjente ferie 🙂

    Er det ikke muligt at du kan kombinere denne blog,
    men gode gril tips fra Charlotte, min kone mangler ideer 😉

      1. Så er der bestilt 2 cederplanker til grillen,så nu mangler der bare en “Sweet Tomatoes” 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen