Burkini- og burkaforbud

I Frankrig og Schweiz er burkaerne forbudte – i Frankrig også burkinierne på flere strande. Faktisk er burkaer også forbudte i Danmark, men da der ikke er præcedens længere i Danmark for at opretholde lovgivningen, hvis den handler om noget, der bare perifert kan tilskrives religion, respekteres og sanktioneres det offentlige maskeringsforbud ikke i Danmark. Sådan er det.

Her er de aktuelle europæiske forbud:

[box type=”info”] Frankrig: Siden 2011 har det været forbudt at bære beklædning, der skærmer ansigtet i det offentlige rum. Det gælder båder burka og niqab. Straffen er en bøde på omkring 1350 kroner og et tvungent kursus i “franske værdier”.

Belgien: I 2011 fulgte Belgien trop efter Frankrig og indførte samme forbud. Her er straffen en bøde på omkring 1400 kroner eller op til syv dages fængsel.

Letland: Landets centrum-højre-regering, der tiltrådte i februar 2016, har besluttet at indføre et forbud mod muslimske tørklæder, der gør det umuligt at se, hvordan bæreren ser ud – både burka, som dækker hele ansigtet, og niqab, som lader øjnene være fri.

Italien: En lov fra 1931 forbyder enhver beklædningsgenstand, der forhindrer bæreren i at blive genkendt. Trods loven har lokale myndigheder enkelte steder tilladt burka.[/box]

Hører forbud mod beklædning hjemme i et frit samfund?

Som udgangspunkt er det jo direkte modstridende, at et frit samfund skal udstede forbud mod beklædning eller anden udsmykning. Faktisk er det nu ikke så fremmed en tankegang – for eksempel må en tatovør i Danmark ikke tatovere i ansigtet. Det er jo også et forbud mod friheden til at vælge.

Når jeg har valgt at skrive dette indlæg, er det primært tænkt som et oplæg til debat – og sekundært fordi jeg har lyst til at give mit syn på sagen. Det vil jeg tillade mig at gøre med en sand historie fra min pure ungdom om symboler.

Jernkorset om halsen på en 15 årig knægt

Da jeg var 15 år, var jeg mindst lige så dum, som de fleste andre i den alder. Og i min dumhed købte jeg et ægte jernkors fra 2. verdenskrig. Det er sådan et her: Link til Wikipedia

Det tog jeg om halsen, og det kom jeg hjem med. Hjem til mine forældre, der begge var aktive modstandsfolk under krigen. Hjem til min mor, hvis bror blev skudt af Gestapo. Hjem til far, der var millimeter fra at blive skudt i 1945.

Lad mig nøjes med at berette, at min fra tog en snak med mig om, hvad det jernkors stod for, og – ikke mindst – symbolet i at bære det. Han fortalte om den implicitte accept af og respekt for det, jernkorset stod for, som jeg i min tåbelighed indikerede.

Den samtale glemmer jeg aldrig, for jeg fik serveret en dyb indsigt i, hvordan det at snige symboler ind i hverdagen og “normalisere” dem kan ændre verden så umærkeligt, at vi ikke opdager det, før løbet er kørt. Jernkorset? Det røg direkte i skraldespanden.

Men hvordan kommer vi fra jernkorset og det symbolik til muslimsk beklædning? Det skal jeg redegøre for nu.

Islam lader sig ikke gradbøje

Det kan være, du lige skal starte med at læse (eller genlæse) denne: https://thomasrosenstand.dk/kom-paa-banen.html

Islam lader sig ikke gradbøje! Click To Tweet

Jeg er ateist med hud og hår, og jeg har det meget svært med enhver religion. Men jeg må også tage til mig, at kristendommen – især den protestantiske – har reformeret sig gennem de senere hundreder år. Det har Islam ikke, og enhver tale om en modernisering møder indædt modstand eller ligefrem dødstrusler fra langt hovedparten af muslimer. Tværtimod er der evidens for, at Islam i stigende grad bevæger sig mod en strammere fortolkning, og opbakningen til Sharia er i voldsom vækst blandt verdens muslimer.

Enhver, der har gidet læse Koranen og haditherne ved, at der tale om langt mere end religion. Det er fuldstændige forskrifter for alt, det er politisk ideologi, og det er så ondt og så brutalt, at det burde være tvangslæsning for enhver, der vokser op i et frit og sekulært samfund. Hvis flere danskere kendte til indholdet i de skrifter, ville der næppe findes hverken venligboere, Zenia Stampe fans eller lignende.

[box] At kalde Islam for en religion kræver, at man enten er muslim og/eller, at man ikke har læst Koranen og haditherne.[/box]

Denne ideologi – Islam – har ét højere mål: Absolut verdensherredømme og underkastelse af alle vantro til enten konvertering, slaveri eller døden. Det er det, vi ser fra blandt andre ISIS, der til fulde efterlever Koranen og dens skrifter.

Derfor er det så tåbeligt at høre folk sige, at ISIS ikke er Islam. Det kan man kun sige, hvis man er enten en løgner eller ikke har læst Koranen.2016-08-25_21-18-51

Islam er værre end nazismen – meget værre. Og sammenligningen mellem nazismen og Islam er på ingen måde ny. Selv det folkelige ikon Karen Blixen sammenlignede de to ideologier som værende “to alen ud af et stykke”, efter hun oplevede nazismen i Berlin.

Symboler på islamisk had og undertrykkelse

Burkaer, burkinier og hvad ved jeg er helt at sidestille med hagekors, brune armbind og jernkors. De er symboler på en magtliderlig ideologi, der vil tilintetgørelsen af alle anderledes tænkende, afskaffe demokratiet og lægge folket i lænker.

Da religion er et 100% frit valg – ligesom det er frit valg at være nazist, socialist, borgerlig eller liberterian – må vi slå fast, at var du nazist i 1939-45, var du medskyldig i nazismens forbrydelser. Man kan ikke gradbøje nazister – og da alvoren gik op for verden, var der altså heller ingen, der talte om moderate nazister!

I dag foregår der hvert sekund uhyrlige forbrydelser mod menneskeheden i Islams navn. Saudi Arabien, ISIS, Boko Haram, Hamas og mange flere.

 

 

 

De er hardcore – de er for Islam, hvad SS og Gestapo var for nazismen.

Det opsigtsvækkende er, at ugerningerne er vel funderede i Koranen og dens skrifter, der meget mere udpenslende beskriver, at vantro skal slagtes, slaver skal holdes og så videre, end selv nazismens manifester og Mein Kampf nogensinde beskrev.

Det er derfor en naiv – grænsende til selvdestruktiv – holdning at anlægge, hvis man blindt accepterer dogmet om den moderate muslim.

Jeg udelukker bestemt ikke, at der findes millioner af bekvemmelighedsmuslimer, der absolut ikke ønsker at gøre nogen fortræd – ligesom der findes millioner af bekvemmelighedskristne, der ikke er en dyt kristne.

Jeg savner til gengæld at se en reaktion blandt muslimerne i Vesten mod ISIS, Boko Haram, Al Nusra m.fl., der bare tilnærmelsesvist minder om deres reaktion mod tegningerne af Muhammed i sin tid. Den udebliver – og dermed svigter millioner af muslimer de alt for få af deres trosfæller, der dagligt sætter livet på spil i kampen mod ISIS – eller som blot i resignation lever som slaver eller dræbes som kvæg af ISIS, Boko Haram m.fl.

Men når virkeligheden er, at det er muslimer, der efterlever Koranen, der er den største trussel mod den frie verden, er det et frit og bevidst valg at vedblive at være muslim og undlade at arbejde for en reformation.

Dermed når vi frem til, at promoveringen af Islam i det offentlige rum er at sidestille med promoveringen af for eksempel nazisme eller en hvilken som helst anden dødsensfarlig ideologi.

At bære burka eller burkini offentligt er at sidestille med at bære et hagekors. Og når samfundet stiltiende (mere eller mindre) accepterer det, er det en indirekte accept af ideologien bag.

Derfor er jeg for et forbud mod at bære symboler for nazisme og Islam i det offentlige rum.

“Det er ikke kun kvinder, der bliver diskrimineret under sharia. Mere end 30 muslimske lande har en national lovgivning, der forbyder homoseksualitet, og gør det til en lovovertrædelse, som kan straffes med alt fra pisk til livstidsfængsel. Og i Mauretanien, Bangladesh, Yemen, dele af Nigeria og Sudan, De Forenede Arabiske Emirater, Saudi-Arabien og Iran kan homoseksuelle idømmes dødsstraf. I Saudi-Arabien kan en mand, der findes skyldig i “homoseksuelle aktiviteter” blive henrettet, eller han kan modtage 100 piskeslag og en langvarig fængselsstraf. I Iran kan de mænd, der spiller “en aktiv rolle”, få 100 piskeslag, mens “modtageren” kan få dødsstraf.” Fra Ayaan Hirsi Alis bog Kætter

Men hvad så med friheden? Og religionsfriheden?

Jeg er skam helt for religionsfrihed! Du må dyrke præcist den religion, du vil. Men hvis din religion strider mod landets love og Grundloven for Danmarks vedkommende, er der tre muligheder:

 1. Find en religion, der kan dyrkes uden at være i strid med dit bopælslands love, sæder og skikke
 2. Flyt til et land, hvor din religion er dagsordenen
 3. Hold din religion for dig selv og indenfor hjemmets fire vægge

Hvis din religion fordrer, at du og dine ikke spiser svinekød, må du sørge for at have madpakke med – og give dine børn madpakke med – de dage, hvor der er svin på menuen i skolen og på jobbet. Det er der ingen, der vil have ondt af. Men hvis du – efter at have “flygtet” fra et råddent system – prøver at indføre selvsamme system i dit nye land, er du altså galt på den!

Frihedens største fjende er… friheden!

Når et land som Danmark med et ældgammelt demokrati og meget stor frihed tillader, at den frihed benyttes til at underminere samfundet og friheden, er vi fremme ved kernen af problemet: Vi ønsker og giver så megen frihed, at vi også giver frihed til at lade dem, der vil os ondt, gøre det.

Vi ønsker og giver så megen frihed, at vi også giver frihed til at lade dem, der vil os ondt, gøre det. Click To Tweet

Et hvilket som helst frit og åbent samfund er ekstremt sårbart for ethvert angreb, der udnytter friheden. Og derfor er det bydende nødvendigt, når fjenden banker på, at indskrænke nogle af de ellers hævdvundne friheder for at bevare størstedelen af friheden.

Der ER ingen mellemvej.

Samtlige de europæiske lande, der i større eller mindre grad har åbnet dørene for migranter de senere år, står med enorme problemer med eksplosive stigninger i vold voldtægter og anden kriminalitet. Ved du, at 4 ud af 5, der fremstilles i Dommervagten i København, er ikke-etniske danskere?

Tolerancen overfor dem – i danskhedens og frihedens ånd – betyder blot, at de bliver ved. De udvises ikke. Nogle bliver dømt til udvisning, men yderst få ryger reelt ud.

Stadigt større krav om særlige hensyn til muslimer accepteres. Om det er fjernelsen af svinekød, den barbariske halalslagtning (og den deraf følgende støtte økonomisk til muslimsk terror) eller krav om mandefrie aftener i svømmehallen: Det accepteres. Og stille og roligt efter den nok så berømte salamimetode forsvinder den frihed og det demokratiske system, danskere og andre europæere har blødt for at skabe i generationer.

Store danske fødevarevirksomheder som Danish Crown, Rose Poultry og Arla er hvert år tvunget til at poste store beløb i den stærkt konservative muslimske organisation Muslim World League, der blandt andet går ind for kvindeundertrykkelse, dødsstraf til homoseksuelle og afskaffelse af demokrati.

Det sker, fordi Saudi Arabien kræver, at danske firmaer, der vil eksportere halal-varer til det stenrige monarki, skal betale til Muslim World Leagues danske afdeling for at blive halal-certificeret.

Og hvad værre er: Det overtages af et system og en gruppering, der fejler overalt, kører samfund i sænk og ud i krig, hvorefter de migrerer til nye territorier og begynder forfra der.

Historisk evidens

Hvis du tvivler på mine ord – og det skal du da gøre – vil jeg opfordre dig til at researche lidt i historien. Se, hvordan det er gået der, hvor Islam har overtaget. Sammenlign så med de krav og “ønsker”, du møder fra migranterne. Når du har gjort det, skal du spørge dig selv, om du ønsker, at dine børn og børnebørn skal leve i samfund, der i stigende grad styres af disse dogmer og den ideologi.

Hvis du ikke ønsker det, er du nødt til at sluge et par kameler – og gå på kompromis med den gennem generationer opbyggede åbenhed og tolerance. Vi skal ikke lovgive mod hippier, mod rødhårede, mod folk med strømper i sandaler (selvom lige det punkt faktisk burde lovgives mod).

Men vi skal lovgive mod promovering af ideologi, der mere eller mindre åbent har til hensigt at omstyrte vores samfund. Gør vi ikke det, vil udviklingen og fødselsraterne klare det hele af sig selv.

Jeg har det svært med forbud – men jeg har det endnu sværere med at se naziuniformer eller islamuniformer i det offentlige rum. Jeg har det svært med, at danskere – i uvidenhed – gladeligt køber halalslagtet kød og dermed understøtter terror og udbredelsen af Islam økonomisk.

Nu er det din tur – hvad siger du?

Rosenstand out!

Rigtige kvinder og mænd deler da! Gør du?

3 kommentarer til “Burkini- og burkaforbud”

 1. Jeg er langt hen af vejen meget enig med dig Thomas. Jeg synes dog man skulle være en del skarpere på at skære den ind til benet i sager som det her.

  Et forbud imod en bestemt beklædningsdel bliver hurtigt noget rod og det vil kun medføre, at man forsøger at omgås reglen. Desuden ændrer et forbud imod beklædningsgenstanden ikke på, at de selv samme undergravende individer stadig er her og kan fortsætte deres kulturundergravende virksomhed.

  Hvorfor skærer man ikke “bare” ind til benet og eksporterer de folk, der åbenlyst ikke er integrérbare i en moderne, vestlig, fri verden? Alle dem der insisterer på at bære åbenlyse symboler på en undertrykkende kultur og som i samme ombæring er her med undskyldning om, at de er flygtet fra selv samme. De er åbenlyse selvmodsigelser og det komme aldrig til at fungere på anden vis, end at deportere dem tilbage til hvor de kom fra… eller i nærheden.

  Det samme gælder for alle dem, der kommer hertil og begynder råbe op om kønsadskillelse i svømmehallerne, halalslagterier og ingen svinekød i institutionerne. Igen… åbenlyse selvmodsigelser. Farvel og tak til dem.

  Så lad dem da endelig gå i det tøj de har lyst til. På den måde er de nemme at finde, anholde og sætte på første fly i retning af Langtbortistan…

  1. Jeg er helt enig, og det indikerer jeg egentlig også ved at sige, at den slags bør flytte til et land, hvor de kan praktisere offentligt.

   Deportationer tror jeg, vil komme i løbet af få år. Der synes ikke at være ret mange andre muligheder – med mindre altså de europæiske lande ønsker at overgå til islamisk styre.

 2. Helt enig, de bør flytte til et mand, hvor de kan praktisere offentligt. Men så ER det jo lige det der med de gratis penge, som de får af staten DK… så de flytter næppe frivilligt 😉

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll til toppen