Ironi er stærk kommunikation

Jeg har altid elsket ironi – sikkert fordi jeg er vokset op med den. Begge mine forældre elskede sproget og dets finurligheder inkl. det at lege med ironi som kommunikation. Og det har vist smittet en del af på mig…

I dag faldt jeg over et indlæg, som i den grad benytter ironien som våben til at sende et meget entydigt og klart budskab afsted, og det fik jeg lyst til at dele med dig her: At gifte sig med en muslim

Hvad siger du til ironien som en del af at kommunikere en holdning? Opvejes risikoen for misforståelser af den effekt, en begavet ironi har? Lad mig høre!

Rigtige kvinder og mænd deler da! Gør du?

1 kommentar til “Ironi er stærk kommunikation”

  1. Jeg er vant til at bruge ironi i virkeligheden, og her på nettet har jeg mange gange dumpet med at den blev misforstået, så jeg forsøger at lægge den fra mig når det er på skrift.

    Jeg forstod ikke indlægget da der blev blandet en masse ting ind i at finde (kærligheden?) med en partner: herunder uddannelse, race og hvad forældrene synes.

    Så første skridt her må være at kæmpe for sin frihed. At forvirre sin situation med om der var en somalier på ens studie eller ej (uanset om han var lækker eller en idiot) er ligemeget. Der er en frihed der skal opnåes først.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen