Migranterne i Europa

Der var engang… Det er jo starten på de fleste eventyr, men lige her handler det mere om, at der var engang, hvor jeg ganske flittigt lavede videoindslag med mine holdninger til dette og hint. Det holdt jeg en pause med i nogle få år, men jeg har konstant fået henvendelser via mail, Facebook og hvad ved jeg om, at mange savner mine udgydelser. Det skal der selvfølgelig gøres noget ved.

Her får du en moppedreng på over 20 minutter med en lille del af mit syn på den massive indvandring og de deraf følgende problemer, Europa er udsat for i disse år. Jeg håber, du har lyst at lytte med til slutningen!

Migration, Islam og kultur

 

Her er mit ucensurerede input til diskussionen – i øvrigt på opfordring. Kommentarer er velkomne – men lad os holde den gode tone!

Jeg har skrevet en del om emnet gennem årene, og der er en artikel på denne blog, du måske kunne finde interessant. Den handler om de såkaldte “moderate muslimer” < Klik og læs!

Endelig vil jeg lige indsætte et par uddrag fra Koranen – og ja: De er fra en officiel og godkendt oversættelse:

Profet! Bekæmp de vantro og hyklerne! Vær skånselsløs mod dem! Deres herberg bliver Helvede. Hvilket ondt endeligt! Koranen, 9:73

I, der tror! Bekæmp dem af de vantro, der er i nærheden af jer! Lad dem finde jer skånselsløse! I skal vide, at Gud er dem de gudfrygtige.

Koranen, 9:123

De af de troende, der bliver siddende, uden at de har nogen skavanker, står ikke på lige fod med dem, der kæmper for Guds sag, både med deres ejendom og deres liv. De, der kæmper med deres ejendom og deres liv, dem sætter Gud et trin højere end dem, der bliver siddende. Gud har lovet hver af dem Det Skønneste, men Gud udmærker dem, der kæmper, frem for dem, der bliver siddende, med en vældig løn … Hvis nogen forlader sit hus for at udvandre til Gud og Hans udsending, og døden derpå indhenter ham, så påhviler det Gud at belønne ham … De vantro er så åbenlys fjende af jer.

Koranen, 4:95-100

Kvinder og kvinders rolle i Koranen

“Mænd står over kvinder, fordi Allah har givet nogle fortrin frem for andre, og fordi de har givet ud af deres ejendom”
“De [kvinder], fra hvem I frygter genstridighed, skal I formane, lade alene i senge og slå. Hvis de så adlyder jer, skal I ikke foretage jer mere mod dem.” – sura 4:34

“Kvinder har med ret og rimelighed krav på det samme, som de er forpligtet til; men mændende står et trin over dem” sura 2:228

Debat om migration?

Ja meget gerne! Men lad mig lige slå fast, at jeg ikke vil lægge spalteplads til forhånelse, rendyrket racisme eller andet hadefuldt. Vi kan sagtens debattere uden den slags, ikke?

På min blog gør vi det i hvert fald sådan – og modsat stort set alt andet, står lige præcis det ikke til diskussion 🙂

Ordet er dit!

Rosenstand out!

Rigtige kvinder og mænd deler da! Gør du?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll til toppen