Coca Cola reklame med indbygget magi

Gåsehud, glæde, hygge, beundring – og så den der feeling, you can’t beat. Det er sådan, jeg får det, når jeg ser den nye reklame fra Coca Cola! Den er så gennemført vanvittig, at den passer godt til mit eget forskruede hoved – og så sød, at den fuldstændigt fjerner min genetisk funderede trang til at være macho og lade som om, jeg ikke er rørt.

Har du set den? Ellers har du chancen her:

Hvad synes du om den?

 

Rigtige kvinder og mænd deler da! Gør du?

9 kommentarer til “Coca Cola reklame med indbygget magi”

 1. Det er jo synd at drikke den, altså Coca-Cola’en, med alt det arbejde de små puslinger har haft med at få den på banen – hvem vil drikke deres bedste ven?

  Men hvad selve reklamen angår var jeg solgt på stedet og jeg nyder stadig at se den.

 2. Max Faurskov

  Ja jeg syntes også den er genial.. Men har stadig ikke fattet meningen med de hårbolte der klæber sig til flasken efter den er blevet fyldt..

 3. Det er den fedeste reklame ever…. de små hårbolte giver colaen kærlighed. en god cola er lavet med kærlighed.. det er så skøn og det får mig til at drikke coca cola fremfro pepsi…

 4. Et sand mesterværk!!
  Den får mit barnlige drømmeeventyr til at live op igen….. jeg er 2 år med glosuppe øjne og killen i maven nr jeg ser den…
  BLI VE BLI VE….. tænker jeg…

  Den der har designet story boards til reklamen og kommet med idéen er mit idol!

 5. Tom Kirkeby

  Hvad tænker i på. er i da fuldstændige gale. Det er en reklame, og ikke andet i sidder og beskriver ganske klæbrigt. I er så dumme, at i er fuldstændige faldet i med begge ben. Kan i ikke fatte at det er det rene hjernevask, og hjernemanipulation. Desværre må man jo sige, at der er nogen der er så dumme, at de hopper på det. Fred være med jer. Jeg håber i får øjenen op for hvad det er i går og laver.

 6. Kære Tom Kirkeby: Hvis det her var en intelligenstest, er du lige dumpet med fuld skrue!

  Jeg er ked af at måtte bringe dig til virkelighedens verden på sådan en solskinstorsdag – men det er dig, der ikke helt har forstået, hvad vi skriver om. Det kan du selvfølgelig ikke gøre for…

  Vi, der stadig har eventyret og evnen til barnlig begejstring, vil fortsætte med at glædes over små og store ting – uanset om det sker i reklamer, film eller ude på gaden.

  Du har min medfølelse, fordi du er afskåret fra at deltage i dette.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen