Hvem?

Hvem er ham der Thomas Rosenstand?

Jeg er… Tja – det er nok svært at sammenfatte, men jeg prøver i en yderst kort version:

 • Født i 1963 og opvokset i Jylland
 • Selvlært i store træk
 • Boet i Florida, USA siden november 2009 – og bliver her. Læs mere om det her.
 • Politisk firkantet og til højre for midten
 • Tilhænger af minimalstaten i en version, der tager hånd om de fleste og af individets frihed med socialt ansvar
 • Ateist
 • Demokrat og parat til at kæmpe til sidste blodsdråbe for ytringsfrihed og mod demagoger af alle farver
 • Livsnyder
 • Elsker sproget og dets muligheder
 • Forfatter, søgemaskineekspert og ret skrap til det med markedsføring
 • Ubeskeden i de fleste sammenhænge – og jantelovshader
 • Adopterede i 2019 – mere om det her
 • Researcher i bund, når jeg brænder for noget

Laver lidt af hvert

Jeg ejer helt eller delvist en række virksomheder i Danmark og i USA, og så er jeg engageret i en række hjemmesider med kommercielt sigte på forskellig vis. For eksempel hjemmesiden her: billige – kviklån.dk og hjælper også en god bekendt lidt med at få solgt den bedste varmepumpe.

Jeg hjælper nogle gange en kammerat lidt med et projekt, han driver, der handler om muligheden for at lån penge gratis – og det er en hård business!

Min datter driver i øvrigt en hjemmeside om “Fashion in Florida“.

Jeg har udgivet i alt seks bøger indtil nu – de fire af dem om online markedsføring og to om at få et bedre liv. Dem kan du finde på nettet alle sammen (hvor ellers?) her:

Jeg er kendt for at have meget definerede holdninger, og jeg er ikke bange for at udtrykke dem. Politisk korrekt er jeg ikke – slet ikke. Jeg tror på, at politisk korrekthed er dræbende for debatten og en direkte trussel mod demokratiet.
Lige så firkantet jeg kan være – lige så blødt et hjerte har jeg for andre ting. Politisk er det nok håbløst at placere mig – men jeg er mere til højre end til venstre. Til gengæld går jeg aldrig med strømper i sandaler.
Det er forresten også mig, der står bag:

 

Samarbejder gerne

Jeg samarbejder gerne med dygtige folk, der kan byde ind med det, jeg ikke kan finde ud af – eller som andre bare er bedre til, end jeg er. For eksempel henviser jeg gerne til folk som Kim Tetzlaff, når det gælder hastighedsoptimering af websites – han er en nørd, der kan trylle mere med den slags end de fleste!

Ofte sidder jeg med en relativt unik kombination af jordbunden købmandsskab og skæve ideer, og er du i bekneb for ideen, der kan sætte raketfart på din virksomhed, er jeg til at købe. For eksempel var det mig, der engang fik en virksomhed til at sende rynkecreme til danske landmænd – det glemte de ikke lige med det samme.

Hvor gammel er Thomas Rosenstand

Han er født i 1963 - 22. juni for at være helt nøjagtig.

Hvor bor Thomas Rosenstand

Han bor i Pompano Beach, Florida. Han er i dag amerikansk statsborger (og dansk statsborger).

Er Thomas gift?

Ja, han er gift med Marina siden 2014.

Har Thomas børn?

Thomas adopterede i 2019 sin steddatter Nina, så hun nu er hans lovformelige datter. Hun var 26, da adoptionen blev godkendt i august 2019.

8 kommentarer til “Hvem?”

 1. Jeanette Riis

  Hej Thomas

  Jeg er enlig mor til 2 og bundet som privat dagplejer i Jylland.
  Jeg har en stor drøm om at flytte til USA, leve arbejde. Men jeg ved slet ikke hvor jeg skal starte. Jeg vil inden afrejse leje min ejendom ud, og lade min far stå som tilkalder pedel i forbindelse med udlejningen.
  Men jeg er helt på bar bund i forhold til jobsøgning. Jeg skal selvfølge forsørge min børn og kan ikke rejse uden at have et job. Jeg hr en baggrund som frisør, advokatsekretær og de seneste 4 år som selvstændig dagplejer. Men jeg ved ikke hvordan de får det hele til at køre i USA, i forhold til at passe arbejde (arbejdstider) og hente bringe børn i skole. Jeg skal have et job, som kan betale huslejen og kan give mig fri til at tage mig af børnene når deres skoledag er forbi, jeg kan med andre ord ikke have natte og aften arbejde. Har du nogle fif eller nogle steder der er gode at starte for at gøre min drøm til virkelighed. Evt nogle steder jeg kan søge jobs, jeg er ikke så krævende med hvor i USA jeg skal bo og hvad keg skal arbejde med. Jeg tænker jeg kan starte et sted og så lære hele systemet bedre at kende når jeg er der, og justere derfra..
  Håber du kan og vil hjælpe.
  Med venlig hilsen
  Jeanette Riis

 2. Hej Thomas,
  Jeg glemmer aldrig din fremragende indsats på iværksætteruddannelsen, da Danmark stadig havde æren af at lægge bopæl til dig.
  Dit klare tydelige sprog har for evigt bidt sig fast i mig og en del iværksættere.
  De bedste hilsner fra en fan
  Jette Rasmussen

 3. Jørgen Rasmussen

  Hej Thomas.
  Jeg har netop læst dit debatindlæg i dagens udgave af Politiken, hvor du fortæller om Covid 19-situationen i Florida og nogle danske kommentarer hertil. Dronning Margrethe ville sikkert kalde dem ‘dum-smarte’, og med god grund. Fortsæt med at fortælle om virkeligheden hos jer, og ignorer kommentarerne. Bevar håbet !!! Med venlig hilsen Jørgen Rasmussen, Skanderborg, Danmark

  1. Hej Jørgen
   Tak skal du have! Åh ja – jeg fortsætter! Det var et øjebliks træthed af tosser, der fik mig til at trække stikket på de tweets, men da det gik op for mig, hvor mange der læste dem positivt, kom jeg tilbage.

 4. Torben Larsen

  Hej Thomas,
  Godt at se, at du stadig holder fanen højt.
  Jeg slægtsforsker i øjeblikket, når tiden ellers tillader det.
  Jeg skal jo stadig passe mit firma, du så glimrende hjalp i gang for 20 år siden.
  Slægtsforskningen gjorde, at jeg pludselig faldt over dit familienavn ifb. med min slægt.
  Det viser sig dog nok, at Google var for optimistisk, da den foreslog Rosenstand, for jeg er af Rosenørn slægt 🙂
  Hav det rigtig godt, og når du finder det rødbedefarvede frem, og skal en tur tilbage til Det gamle Land, så er der altid en kop kaffe og en ordentlig snak, der venter på dig.
  Mvh,
  Din gl. IT-supporter

  1. Hej Torben!

   Hvor hyggeligt at høre fra dig 🙂

   Det er så ikke rødbedefarvet længere – jeg blev amerikansk statsborger for et par år siden. Og ja tak – kommer jeg i nærheden af Himmerland, banker jeg da på!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top