Alphahannen – om at TURDE være mand!

Der er masser af definitioner på, hvad en rigtig mand er. Jeg nåede lige at forlade den pubertære periode i samme tidslomme som det blev et must, at vi hanner skulle være bløde og følsomme. Det var en svær tid for os, der indeholder testosteron. Vi vaskede op, vi skiftede bleer, vi græd – både når vi var sammen med vores kvinde, og når vi var i den mandegruppe, vi naturligvis deltog i. Her sad vi i rundkreds og fik kontakt med vores feminine sider – og vi græd og græd.

Over tid gik det op for os, at mens vi græd og vaskede op, faldt vores kvinder for den farlige mand i lædertøjet og den store Harley – og til sidst skred hun med ham. Vi stod så tilbage i en sky af udstødning fra hans Harley – og så græd vi lidt mere. Heldigvis er de tider forbi – og heldigvis er det tilladt at være mand i dag.

Henne i USA er der et sted, hvor det virkelig er tilladt at være mand. Stedet hedder Heart Attack Grill!
Heart Attack Grill serverer burgere for rigtige mænd – hvad siger du til en firedobbelt burger med 900 gram kød og godt med ost? Der er kun 8.000 kalorier i sådan en sag… Politisk ukorrekt – og helt formidabelt!

Hver mandag fejrer grillen “Alpha Male Monday”, hvor de rigtige mænd fejres. Der er også en særlig service til de studs, der magter at æde sig gennem de enorme mængder mad: De kan blive kørt ud til bilen efter måltidet i en rullestol – ført af en darling i behageligt kort sygeplejerskeuniform. Var der nogen, der sagde fetish?

Rullestol

Jamen – det er da bare for fedt, at der er plads til at skeje ud på den måde. Være sig selv bevidst og fejre sin mandighed ved at nedsvælge en bagatel af en burger, som stedet – med en vis galgenhumor – kalder for “Triple Bypass Burger”.

Stor burger

Besøg Heart Attack Grills hjemmeside – og kig forbi dem, når du lige er et smut i Arizona :-)P.S. Skulle nogen få lyst til at starte et tilsvarende sted i Danmark, skal de bare ringe! Jeg kommer!

 

Rigtige kvinder og mænd deler da! Gør du?

11 kommentarer til “Alphahannen – om at TURDE være mand!”

 1. avvvvsss er du klar over hvor langt man skal løbe for at brænde 8000kcal af. ??

  Trust me jeg har haft alle de remedier der er til rådighed hvis man er både gadetfreak og løbefreak jeg har brugt mange timer på at måle, tælle etc både puls, kcal og gns etc….,, jeg husker en gang i mine unge dage,,, hmmmmmmmrff.. anyway.. det tager vel ca. 1 time og 20 min. af brænde 1000kcal.. så der er langt vej… men damnnn det ser nice ud. jeg tror jeg smutter ud i køkkenet og hygger mig.. ps. vi skal have laks i aften… )-:

 2. Hahaha… only in America 😀

  Den ser nu ikke så tosset ud endda den burger… og hvad gør vi rigtige mænd ikke for, at få en tur i rullestolen af hende “sygeplejersken”?

 3. Jo – og er du klar over, at man kan få en tagsten i hovedet, når man er ude at løbe? Det er rigtig farligt! Så hellere sidde indendøre og tygge sig gennem 900 gram lækkert oksekød.

  Lev stærkt – dø tung! 😉

 4. ok,, nu til noget seriøst.. jeg bruger firefox.. den nye 2.0. og den beder mig om at installere en plugin til din/denne side.. ved du hvilken,, den mener ???

 5. Tak for tilliden! Jeg har mange evner men ligefrem at sidde i Jylland og vide hvilke plugins du måtte mangle i din Firefox 2.0, som jeg også bruger? Nej, der rækker mine evner ikke. Hvorfor ikke installere det? Det har måske noget med videoen i dette indlæg at gøre?

 6. ahhhh ofcourse,, det er jo ikke en quicktime.. men et af de der pc programmer… jeg bruger jo mac.. (-:

  tør man hente det der windows movie halløj. hmmmmmmr jeg prøver..

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen