Få et bedre liv og flyt din verden

Tilbage i 2011 havde jeg den ære at tale for mange hundrede mennesker i Danmarks Radios koncertsal i København i forbindelse med et arrangement afholdt af Amino. Det er så snart fire år siden, og det hele holder i den grad endnu.

Nå ja – jeg selv er 20 kilo lettere, end jeg var, da denne video blev optaget. Hvordan jeg tabte mig? Det kan du læse om i min artikel om verdens bedste slankekur.

Det handler om at turde

Der er ikke mange positive ændringer i dit liv, der kommer af sig selv – og faktisk heller ikke så mange af de negative. Lad os være enige om, at DU har ansvaret og mulighederne!

For nogle er det enorme udfordringer, der venter, hvis livet, lykken og verden skal ændres – men at de er enorme gør dem jo ikke umulige, vel?

Tag et kig på videoen og lyt, om ikke du kan finde lidt brugbart:

Jeg håber, du fandt lidt brugbart? Hvis du vil udforske de ufatteligt mange muligheder, der ligger i dig, skulle du tilmelde dig min mailliste – så får du besked, når min næste bog er klar til dig. Og hvem ved? Måske får du endda en gave i nær fremtid 😉

Rosenstand out!

 

Artiklens forfatter er Thomas Rosenstand

Rigtige kvinder og mænd deler da! Gør du?

1 kommentar til “Få et bedre liv og flyt din verden”

  1. Ole Pedersen

    Som Franklin D. Roosevelt sagde:
    ” The only thing we have to fear is fear itself”.

    Og den bedste følelse er, når man har taget kampen op mod noget, hvor man har en frygt for, at det ikke lykkedes. Når det så rent faktisk lykkes, f.eks. igennem ihærdighed og/eller hårdt arbejde, så giver den en helt særlig glæde, som man sjældent oplever på anden måde.

    Men det vil man aldrig opleve, hvis man ikke tager kampen op i første omgang.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top