Det er vist ikke den store hemmelighed mere, men det skal da alligevel meldes officielt ud! Lørdag den 11. oktober gifter jeg mig med Marina, der så bliver til Marina Rosenstand. Og det er jeg sgu både glad for og stolt af. Vi bliver viet i en – naturligvis – ikke religiøs ceremoni på stranden i Fort Lauderdale klokken 17 lokal tid. Og derefter er der fest for familie og venner.

Jeg er så privilegeret, at to danskere flyver over for at deltage – nemlig to gode venner. Og måske kommer der en tredje – nemlig Soulaima Gourani. Hun er så tæt pakket med foredrag, at det stadig er uvist, om hun kan presse det ind.

Lidt om Marina

Marina er født i 1970 i Georgien, hvor fra hun måtte flygte med sin familie, da de forbandede russere angreb hendes land og slog folk ihjel omkring hende. Hun måtte vandre gennem bjergene om vinteren i 6 dage for at nå i sikkerhed. Og det med sin lille datter på dengang 1 år på armen.

Senere lykkedes det hende at komme til USA – og det var så mit held. Hun kom her med sin datter, som forleden fyldte 22. Hun hedder Nina:

Nina og Marina

Nina & Marina i det klassiske selfie

Udover Nina har Marina også sin mor og sin søster boende her i det sydlige Florida, så jeg fik lige fikset mig lidt ekstra familie der.

Det var såmænd bare det, jeg ville fortælle.

Rosenstand out!

Update: Her er lidt billeder fra brylluppet:

Share This