Jeg skal giftes

Marina Rosenstand

Det er vist ikke den store hemmelighed mere, men det skal da alligevel meldes officielt ud! Lørdag den 11. oktober gifter jeg mig med Marina, der så bliver til Marina Rosenstand. Og det er jeg sgu både glad for og stolt af. Vi bliver viet i en – naturligvis – ikke religiøs ceremoni på stranden i Fort Lauderdale klokken 17 lokal tid. Og derefter er der fest for familie og venner.

Jeg er så privilegeret, at to danskere flyver over for at deltage – nemlig to gode venner. Og måske kommer der en tredje – nemlig Soulaima Gourani. Hun er så tæt pakket med foredrag, at det stadig er uvist, om hun kan presse det ind.

Lidt om Marina

Marina er født i 1970 i Georgien, hvor fra hun måtte flygte med sin familie, da de forbandede russere angreb hendes land og slog folk ihjel omkring hende. Hun måtte vandre gennem bjergene om vinteren i 6 dage for at nå i sikkerhed. Og det med sin lille datter på dengang 1 år på armen.

Senere lykkedes det hende at komme til USA – og det var så mit held. Hun kom her med sin datter, som forleden fyldte 22. Hun hedder Nina:

Nina og Marina
Nina & Marina i det klassiske selfie

Udover Nina har Marina også sin mor og sin søster boende her i det sydlige Florida, så jeg fik lige fikset mig lidt ekstra familie der.

Det var såmænd bare det, jeg ville fortælle.

Rosenstand out!

Update: Her er lidt billeder fra brylluppet:

Artiklens forfatter er Thomas Rosenstand

Rigtige kvinder og mænd deler da! Gør du?

6 kommentarer til “Jeg skal giftes”

 1. Frank Eskelund

  Hej Thomas
  Stort tillykke med det. Jeg håber i får en rigtig god dag med god fest og mad.

  Mvh

  Frank

 2. Lidt sent ude, men tillykke skal i alligevel ønskes.
  Der sker så meget når man ikke har fulgt med her i et stykke tid. 🙂
  Det er der ændret på for fremtiden…

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top