Bedre – simpelthen

Bedre af Nikolaj Astrup Madsen

Selvhjælpsbøger får det normalt til at risle koldt ned af ryggen på mig – hvilket var en af mange årsager til, at jeg selv skrev en af slagsen ( Virkeligheden er klog ) forrige år. Jeg synes simpelthen, at stort set alle af den slags bøger er en samling teoretisk pladder skrevet af mennesker, der ikke engang selv formår at følge bare en lille del af deres egen “visdom”.

Så var det, at Nikolaj Astrup Madsen kontaktede mig for at spørge, om jeg havde lyst til at læse hans bidrag til genren – og havde det været alle andre end lige præcis ham, havde jeg nok takket nej. Men Nikolaj er simpelthen så meget en ildsjæl og et energibundt, så det kunne vel næppe være helt tosset, hvad han havde begået. Derfor sagde jeg ja – og jeg modtog bogen som PDF. Nu fås den også i en trykt udgave i øvrigt.

Den ER bedre

Med både forventning og en vis verdensfjern træthed satte jeg mig til at skimme i bogen, men det der med at skimme fik nu hurtigt ende. I stedet gav jeg mig til at LÆSE. For det har bogen fortjent – altså at blive læst for alvor,

Formen er meget anderledes – 51 ret korte kapitler og stort set uden at miste fokus på hvert kapitels emne. Bevares – der var nogle enkelte kapitler, der måske med de kritiske briller på kan kategoriseres som relativt banale. Men resten er enten nye vinkler eller befriende ærlige påmindelser om, hvordan du med få virkemidler kan nå dine mål.

Eneste lille bitte smule malurt, jeg kan dryppe i bægeret, er, at jeg godt kunne ønske mig lidt flere og lidt mere uddybende anvisninger (værktøjer) beskrevet til nogle af emnerne. De fortjener det. Men måske er der der basis for en bog nr. 2 fra Nikolaj?

Kan den anbefales?

Klart ja! Den koster mellem 228 og 348 kroner afhængigt af formen (e-bog og/eller trykt bog). Der er stof til eftertanke i den, og selv for de meste “jeg har styr på mit liv” personer er der både nyt og opfriskning at hente. Det er godt lavet fra ende til anden – og jeg glæder mig til næste gang, Nikolaj skriver en bog!

Rosenstand out!

[box type=”download”] Bogen kan købes her, og du kan også downloade et par gratis kapitler som smagsprøve først: http://nikolajastrup.dk/bedre/[/box]

Artiklens forfatter er Thomas Rosenstand

Rigtige kvinder og mænd deler da! Gør du?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top