I 2011 udgav jeg “Virkeligheden er klog”, der siden har solgt som – nå ja: Varmt brød. Den mest brutale selvhjælpsbog på dansk er blot én af mange prædikater, der siden er hæftet på bogen, som har fået utallige gode anmeldelser. Jeg linker nederst i denne artikel til anmeldelserne, hvis du er nysgerrig.

Mere brutal – og med masser af hardcore tips

At virkeligheden er klog, er et af mine absolutte fundamenter for min stillingtagen til stort og småt i livet. Uanset hvor mange teorier der stilles op, hvor mange velmenende tiltag, der tages – fakta er og bliver fakta.

Det var udgangspunktet for den første bog i genren – og det er udgangspunktet for fortsættelsen, der har fået titlen “Virkeligheden er stadig klog”. Og det er den – det har de sindssygt mange reaktioner og sideeffekter på og fra bogen vist. Som for eksempel den unge mand, der på selvmordets rand (helt bogstaveligt) købte bogen, læste den, fik et par timers coaching hos mig og i dag er velfungerende og i fuld fart frem.

Nå ja – min artikel her på bloggen om sund kost, spisning og slankekur har jo også bestået virkelighedens prøve, hvilket dokumenteres af de over 500 kommentarer til artiklen. I øvrigt er der et meget stort kapitel i den nye bog, der tager dig dybere ned i denne måde at spise og leve på. Du får også en yderst ligefrem tilgang til det at være overvægtig serveret – så forbered dig på at blive provokeret.

Se lige her, hvad en læser siger om de to bøger:

2015-05-07_08-14-08

Ny selvhjælpsbog

Nu er den nye bog altså klar – og jeg har prissat den lavt til blot 125 kr. inkl. moms. Det har jeg gjort, fordi alle bør have muligheden for at læse den (siger dem, der har læst den første). Derfor har jeg også gjort “Virkeligheden er klog” GRATIS fra nu – den kan du hente helt kvit og frit ved at klikke her.

“Virkeligheden er stadig klog” fås som både PDF og som ePub – sidstnævnte til læsning på iPhone, iPad og e-bogslæsere. Der kommer ikke en trykt udgave – interessen for trykte bøger er ganske enkelt for lav.

Om den kommer som lydbog, ved jeg ikke endnu. Hvis der er nok, der “kræver det”, laver jeg den. Ellers ikke.

Køb den nye bog her

Hov – jeg lovede dig vist et link til anmeldelserne? Dem finder du her: Anmeldelser af Virkeligheden er klog

Rigtig god læselyst!

Rosenstand out!

Share This