Hej verden – igen

Jeg er nødt til at have denne blog – også. Jeg blogger efterhånden flere steder, men jeg har i den grad savnet et sted, hvor jeg kan være aldeles politisk ukorrekt uden at skulle skele til implikationer i forhold til, hvor jeg skriver, hvad jeg altså også har lyst at skrive.

På min blog tilkoblet Concept Interest er der trods alt en vis grænse for, hvad jeg ønsker at blande firma og min person sammen med. Derfor har jeg søsat bloggen her.

Hvad kommer stedet her til at handle om?

Jeg kan ikke sige det med absolut sikkerhed endnu, men jeg kan afsløre, at der blandt andet vil være indlæg om politik og samfundsmæssige forhold, der ligger mig på sinde. Jeg ved, at jeg også vil skrive om andre emner, der er i mit liv – især om personlig udvikling og vejen til et bedre liv. Det ved jeg lidt om også faktisk – og jeg har jo skrevet en bog om det: “Virkeligheden er klog”.

Nogle indlæg bliver korte – faktisk meget korte. Jeg vil mene, at dette sted bliver en pendant og et supplement til min tilstedeværelse på G+ og på Twitter. Ofte deltager jeg i debatter på for eksempel Twitter, hvor de 140 tegn er alt for lidt – og så er det jo oplagt at trække en mere nuanceret debat her over.

Vær med – og kommenter

Det leder mig så til næste punkt: Kommentarer. Jeg elsker debat og kommentarer, og jeg har ikke nofollow på her. Det betyder også, at nogle vil falde for fristelsen til at score et link uden at bidrage med en konstruktiv kommentar. Lad mig med det samme sige, at jeg uden tøven sætter nofollow på den slags kommentarer, og er de FOR grove, sletter jeg dem helt. Så ved du det.

Nu er jeg spændt på, hvad det her udvikler sig til – og om der er mennesker, der har lyst til at debattere her.

Rigtige kvinder og mænd deler da! Gør du?

1 kommentar til “Hej verden – igen”

  1. Lars Erik Petersen

    Hej Thomas
    Så blev jeg den første til at skrive en kommentar overhovedet på din nye blog 🙂 Jeg glæder mig til at følge med og lade mig forføre af dit altid skarpe udsyn. På gensyn 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen