Udvisning af kriminelle udlændinge

Der er noget, jeg ikke forstår i forhold til debatten om, hvorvidt kriminelle udenlandske statsborgere skal udvises af Danmark eller ej. Og det, jeg ikke forstår, er, at der overhovedet kan være en debat om det. Jeg er selv borger i et andet land end der, hvor jeg har statsborgerskab, og det er med absolut garanti, at jeg ville blive udvist fra USA, hvis jeg begik og blev dømt for kriminalitet. Og det kunne da også lige passe andet!

Hvis man er gæsteborger i et andet land, må man tage det med i sine overvejelser, inden man tager det bevidste valg at begå kriminalitet. At være gæsteborger i et land er et privilegium, der ikke er givet naturligt. Og hvorfor skulle værtslandet døje med et menneske, der har bevist, at han/hun ikke agter at følge landets love.

Lad os nu holde op med den ekstreme øllebrødsmentalitet. Mennesker, der kommer til Danmark som gæster og begår kriminalitet, har ikke fortjent det privilegium det er at være bosiddende i Danmark.

Kort og godt – så’n er det. Hvad siger du?

Rigtige kvinder og mænd deler da! Gør du?

12 kommentarer til “Udvisning af kriminelle udlændinge”

 1. Kan ikke være mere enig med dig..
  Samtidig har jeg store problemer med at se hvorfor i alverden vi skal bruge så mange danske skattekroner på at de lige skal afsone deres straf først.
  Stod det til mig var det direkte ud af klappen hvis ikke de kan finde ud af at opføre sig ordentligt.
  Måske skulle den danske stat lave aftaler med alle andre lande om at sende dem i fængsel i deres hjemland, så folks retssikkerhed også kom med i spillet. Og straffen burde være som den er i hjemlandet.. Gad vide hvor meget kriminaliteten i DK ville falde, hvis det blev sådan ?

 2. Emil Sørensen

  Jeg er helt enig Thomas. Og det har også altid været min mening, det er lidt som at komme hjem til en anden person og ødelægge deres hjem.

  Grunden til at jeg TROR der er debat om det mellem politiker/borger er at flere og flere danskere er udlændinge(hvis man kan kalde dem “danskere” – Og de er åbenbart lige så meget at sige som os andre. Hvilket jeg ikke personligt synes.

 3. Jeg tror typisk der er tale om “kriminelle flygninge” og at det virkelige problem med at de har “tålt ophold” i Danmark er, at de ikke kan sendes hjem til deres hjemland uden rimelig sandsynlighed for at det er en dødsdom at give dem.
  (jeg kan tage fejl, visse emner i de danske medier har jeg opgivet at følge med i – dette er en af dem)

  Jeg er selv opvokset i nabobyen til Sandholmlejren hvor mange af de kriminelle indvandrere blev placeret – og mine forældre havde butik i selv samme by. Jeg har bestemt ikke noget til overs for de kriminelle indvandrere/flygtninge – men hvis situationen er at de sendes hjem til en sikker død, så foretrækker jeg at vi tillader dem at blive i Danmark under meget skærpede omstændigheder.

  Kriminelle indvandrere som i dem der bare er uopdragne og begår kriminalitet i DK fordi vi er en “flødeskumsfront” dem har jeg intet til overs for. Politi-ekskorte til grænsen og et stempel i panden som siger “Ikke velkommen i Danmark” !!

 4. Mit indtryk er desværre at der har været en for stor frelsthed fra vellønnede federe over at få kriminelle folk ind. Der har på et tidspunkt været tale om massiv indvandring og familiesammenføring, som der heldigvis var nogle politikere der turde sætte en stopper for på et tidspunkt.

  Det er ikke til at komme udenom at muslimer (og dermed os andre også) har et befolkningsproblem. Jeg angriber ikke deres religion som sådan, men den måde dem der forvalter og fortolker religionen efter eget forgodtbefindende forhindrer fødselskontrol. Det er et problem i sig selv uanset hvilken hudfarve man har og hvilken religion man siger man har.

  Jeg synes vi skal kunne tage ægte flygtninge ind – men vi er også kun så mange “brede skuldre” til at tage flere ind, før vi også braser sammen, så der er også grænser der. I dag tror jeg mere vi braser sammen helt af os selv, dog.

  Indvandring af muslimer er dog virkeligt problematisk og systematisk, hvilket er grunden til at der blev lavet regler om at undgå familiesammenføring. Det er så midlertidigt gået udover en del unge danskere der har fundet en partner udenlands, men det er jo ulovligt at skrive at det er bestemte lande og religioner, der er problemet. Hvilket det jo i virkeligheden er.

  Det kan vi simpelthen ikke holde til i Danmark. Jeg har passet psykiatriske patienter på en lukket afdeling og har mødt en enkelt torturramt fra Mellemøsten. Mit hjerte bløder for ham. Det er bare ikke dem jeg ser ellers.

  Mellemøsten burde være nødt til at få løst deres egne problemer med overbefolkning af deres egne pga egne overbevisninger. De er ligeglade med os, men vi har ansat vellønnede nikkedukker, der sidder og får løn og pension for at finansiere deres liv og bolig i DK – samt ferier i Mellemøsten. Det har vi haft råd til. Det har vi ikke mere. Hvis EL får magten tager de dog sig råd til mere og de har jo også gerne islamistiske ekstremister som Asmaa Abdol-Hamid, som sikkert af hjerte er højrefløjsekstremist, men ekstremister møder hinanden i røven.

 5. Max Andersev

  En virkelig sag
  Jeg har prøvet på egen krop hvad det vil sige at have med en kriminel udlændung at gøre. D 9 August ca. kl. 1345 blev jeg overfaldet i mit eget hjem af en person fra Ghana. Som har opholdt sig i Danmark i mere end 10 år, men stadig ikke kan forstå andet end dagligdags dansk.
  Jeg blev forsøgt slået med en stor træhammer 8-10 gange i hovedet,men jeg havde held til at afværge alle slagene. 3 gange fik jeg en stor kontorstol kastet over mig.
  Jeg fik et kompliceret brud på venstre arm og andre mindre skader.
  Personen er tidligere dømt for kriminalitet.
  Der foreligger beviser for socialtbedrageri, muligvis skyldnersvig.
  Hvornår bliver der sat stop for sådanne udlændinge?
  Hvem bliver den næste.
  Ja sagen er naturligvis anmeldt.

 6. Hej
  Meget enig Max. Var det os der boede i et andet land, var vi blevet udvist med det samme. Mener lovgivningen er blevet ændret, så det er muligt, hvor vi før var bundet op, af noget EU lovgivning. Tror desværre ikke der findes tal for hvor mange dømte i Danmark der har en udvisningsdom, som ikke er blevet det.

 7. Hej Thomas

  Jeg er fuldstændig enig med dig. Laver man “lort” i den, så skal man også tage konsekvenserne.

  Men hvornår går grænsen? Hvor lang tid skal man være i Danmark før, at man ikke bliver smidt ud på grund af tyveri fx? Kræver det et statsborgerskab før man er sikret en chance til (altså ikke at blive smidt ud af landet)?.

  1. I mine øjne: Ja – udvisning af alle ikke statsborgere. Har Danmark valgt at tildele en ikke dansker et statsborgerskab, er personen jo dansk. Og så er udvisning ikke en option.

 8. Helle Bendt

  Jeg har hørt, at en kriminelle udvisning udlændinge, stadig modtager sin førtidspension fra Danmark.
  Kan dette virkelig være rigtigt…?

 9. Personligt synes jeg at DD kunne have hårdere straffe. Vi er efterhånden blevet en smule for bløde, og er bange for at blive kaldt racister, mange gange trækker politikerne halen mellem benene og føjer dem som råber højst.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen