Dette indlæg er hjerteblod for mig, og jeg beder dig indtrængende om at lytte og dele det med så mange som muligt – især hvis du kender en eller flere politikere. Danmark har taget en politisk beslutning om at udsende soldater, og uanset om man er enig i beslutningen eller ej, skylder vi disse mennesker respekt.

Som det er nu, er skadede veteraner uden nogen form for særbehandling – hvilket er dybt forkasteligt. Et land, der kan sende unge mennesker i krig, kan også tage sig særligt af de af dem, der kommer skadede hjem.

Lyt til Christian Hansforts historie i dette podcast. Han er blot en af mange PTSD skadede veteraner, der sjofles i ekstrem grad af sit fædreland. Han er også min bedste ven, og derfor er det ham, der taler her. Det kunne have været mange andre som ham.

Dansk krigshelt og veteran svigtet af systemet - hør historien her! Click To Tweet

Veteran med PTSD - svigtet af Danmark

by Christian Hansfort

Link til download af dette podcast

Christian Hansfort

Christian i tjeneste i Afghanistan

Råb politikerne op!

Det er mit håb, at du vil bruge enhver adgang, du måtte have, til politikere. Disse ekstremt bureaukratiske regler skal ændres, så Danmark ikke sætter disse helte ind i et forløb, der forværrer deres situation yderligere. PTSD er bevisligt stærkt invaliderende og har direkte fysisk indflydelse på hjernen. Det er skader, vores veteraner har pådraget sig i tjeneste for fædrelandet!

Tak for din tid!

Rosenstand out!

Her har du et par links til Christians historie:

TV2 Nord

Artikel fra DSB Ud At Se

Sidder du med et akut problem og har brug for hjælp? Der findes en tjeneste, der er åbent 24/7, der tilbyder psykologhjælp og akut krisehjælp.

Share This