Status på Slankeskolen

Slank og sund vægttab og kostplan

Et lille og ganske kort indlæg fra mig her godt en måned efter lanceringen af Slankeskolen – du skal da lige høre, hvordan det er gået til nu. Der er nu i skrivende stund 134 mennesker, der har købt adgang, og en meget stor del af dem er uhyre aktive på det forum, der er en del af Slankeskolen. Andre går mere og taber sig i smug 🙂

Mange af de, der har læst og debatteret mit indlæg om slankekur, har taget skridtet og købt kurset, der jo består af en hulens masse videoer (over 3 timer) samt noget skriftligt materiale.

Virker Slankeskolen?

Ja selvfølgelig! Og det kan du forvisse dig om dels via dette link: https://slanke.guru/#henriette og dels via et lille udpluk af de tilbagemeldinger, der er kommet inde på forum:

2015-11-03_08-16-46

2015-10-30_08-02-14

Du kan også kigge forbi Slankeskolens Facebookside – der er der også lidt feedback at se. For eksempel:

2015-11-03_14-46-15

Hvis du ikke orker almindelige slankekure, kan Slankeskolen være det helt rigtige valg for dig. Faktisk har jeg lavet en video om det:

 

Nå – nok om det. Hvis du gerne vil med, kan du komme det for bare 699 kroner inkl. alt – og du kan endda betale over to gange, hvis du har brug for det. Du køber adgangen lige her:

Ja tak – jeg er med!

Rosenstand out!

Artiklens forfatter er Thomas Rosenstand

Rigtige kvinder og mænd deler da! Gør du?

2 kommentarer til “Status på Slankeskolen”

 1. Anne-Sophie Schmidt

  Hej Thomas,

  Jeg har med interessere læst om din “slankeskole”, fordi jeg har godt og vel 5 kg., jeg gerne vil af med. Og tro mig, jeg har prøvet det meste efterhånden.

  Men jeg har slet ikke temperament (eller tid) til videoer. Kan man læse sig til dine råd?

  Bedste hilsener,
  Anne-Sophie (snart 47 og mor til to)

  1. Hej Anne-Sophie

   Tak for interessen! Nej – det er videoer, som du dog kan lytte til uden at skulle sidde klistret til skærmen.

   Jeg vil ikke afvise, at jeg udgiver hele “pensum” som e-bog i det nye år – så hvis det SKAL være læsestof, er du nok nødt til at væbne dig med lidt tålmodighed 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top