Et lille og ganske kort indlæg fra mig her godt en måned efter lanceringen af Slankeskolen – du skal da lige høre, hvordan det er gået til nu. Der er nu i skrivende stund 134 mennesker, der har købt adgang, og en meget stor del af dem er uhyre aktive på det forum, der er en del af Slankeskolen. Andre går mere og taber sig i smug 🙂

Mange af de, der har læst og debatteret mit indlæg om slankekur, har taget skridtet og købt kurset, der jo består af en hulens masse videoer (over 3 timer) samt noget skriftligt materiale.

Virker Slankeskolen?

Ja selvfølgelig! Og det kan du forvisse dig om dels via dette link: https://slanke.guru/#henriette og dels via et lille udpluk af de tilbagemeldinger, der er kommet inde på forum:

2015-11-03_08-16-46

2015-10-30_08-02-14

Du kan også kigge forbi Slankeskolens Facebookside – der er der også lidt feedback at se. For eksempel:

2015-11-03_14-46-15

Hvis du ikke orker almindelige slankekure, kan Slankeskolen være det helt rigtige valg for dig. Faktisk har jeg lavet en video om det:

 

Nå – nok om det. Hvis du gerne vil med, kan du komme det for bare 699 kroner inkl. alt – og du kan endda betale over to gange, hvis du har brug for det. Du køber adgangen lige her:

Ja tak – jeg vil med og tabe mig nu

Rosenstand out!

Share This