Forleden fik jeg en mail fra Lars, der skriver således:

Hej Thomas

Forleden søgte jeg på google efter emner som “Flytte til USA” og “Flytte og finde arbejde i USA” – og det ledte mig så til den podcast du lavede efter at have boet i Florida 1 år. Meget interessant må jeg sige og bestemt noget der giver blod på tanden. For 15 år siden var jeg på 3 ugers ferie i Florida og jeg mindes jeg var helt høj efter at have oplevet atmosfæren og den venlighed og imødekommenhed som afspejler amerikanerne der.
Nu er jeg jo så en af de mange danske lønslaver der kæmper med at opretholde en nogenlunde god levestandard. Jeg tænker bare i Danmark betaler man skyhøje skatter, moms og afgifter og jo bevares vi får da noget af det igen når vi bliver indlagt eller skal til lægen. Men at jeg skal betale til at den kriminelle sigøjner familien Levakovic kan få deres kontanthjælp er helt til hest. Vores system er meget ugennemskueligt.
Jeg kunne godt tænke mig om du vil fortælle lidt om hvad ting koster i USA og hvad man får for pengene. F.eks dit nye hus som vi så film af hvad har du måtte betale for det ? – ligeledes hvad med bil, mad og sygeforsikringer ?

På forhånd tak og tak fordi du deler dine oplevelser med alle os. Det er meget inspirerende 🙂

Hilsen Lars

Er det billigt at bo i USA?

Nå ja – det er da spørgsmål, der er til at forholde sig til. Nu er det jo ved at være længe siden, jeg har lavet en video, så da jeg i går alligevel sad i min bil på vej til et møde, benyttede jeg lejligheden til at besvare spørgsmålene. Det er en herligt effektiv måde at bruge tiden på.

Tjek videoen, hvis du har lyst – og har du spørgsmål, er du velkommen herunder. Men husk nu lige, at jeg IKKE er immigrationsadvokat 😉

På genhør!

P.S.: Hvis du skal rejse til USA, vil jeg anbefale dig at finde flybilletter hertil via Rejsepriser.dk – det er godt, nemt at bruge og ejeren er en umådeligt flink fyr!

Denne er nok også interessant for dig:

https://thomasrosenstand.dk/radgivning-flytte-til-usa.html

Share This